Услуги

Супер Технологични Системи за КОМФОРТ ЕООД Ви предлага пълен пакет услуги в сферата на ВЕНТИЛАЦИОННИТЕ, ОТОПЛИТЕЛНИТЕ и КЛИМАТИЧНИТЕ ИНСТАЛАЦИИ, които включват анализ и професионална консултация, проектиране, доставка, бърз и качествен монтаж, профилактика и гаранционно обслужване.

Екипът на фирма "СТС Комфорт" ЕООД
изготвя идейни, технически и работни проекти в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията на жилищни и административни сгради, хотели, търговски обекти, спортни съоръжения, промишлени и складови помещения. При проектирането ние използваме най-новите и добри съоръжения в комплект с ефективни решения. Стараем се да предложим качествена техника със добри технически показатели, така ние гарантираме че ще постигнем желания микроклимат и по-голям комфорт в обитаваните среди с ниски експлоатационни разходи за енергия.

ВЕНТИЛАЦИЯ:

Вентилацията е един от ключовите фактори за благоприятен микроклимат в помещенията. С използването на вентилационната инсталация, Вие ще получите необходимата доза свеж въздух, необходим за здравословен живот и ефективна работа. Затова при изграждането на вентилационните инсталации ние създаваме за вас ефективно и сигурно решение, като се съобразяваме с Вашите изисквания, индивидуалните желания и предназначението на помещенията в сградите.

КЛИМАТИЗАЦИЯ:

Целта на изградените от нас съвременни климатични инсталации е достигане в помещенията на оптимална температура, относителна влажност и подвижност на въздуха.

ОТОПЛЕНИЕ:

Отоплителните системи, проектирани от "СТС КОМФОРТ" са ефективни, защото постигат оптимална температура като автоматично регулират потока на топлина, така че да се намалят разходите ви. С бързо и качествено изготвяне на проекти, съобразени с вашите изисквания,"СТС КОМФОРТ" ви осигурява топлина и уют в офиса или дома.
За да постигнем идеален комфорт, комбиниран с постигането на икономии в отоплителните инсталации, ние ви предлагаме комбинирани централизирани системи, с които се постига както отопление, така и охлаждане. Това е едно оптимално решение за постигане на нужния уют в помещенията през цялата година.
Като вид отоплителната система може да бъде,както с радиаторни, така и с конвекторни отоплителни тела.Водното подово отопление представлява оптимално решение за комфорт и икономия на енергия. Подовото отопление се използва като основен или допълнителен вид отопление на къщи, офиси, апартаменти, вили и др.
Ефективността на отоплителната инсталация зависи от функционалността на системата за управление. Ние ще ви предложим механични или електронни контролери за настройка на избраната температура, като по този начин ви гарантираме топла и приятна атмосфера.

Уважаеми клиенти, качественото изграждане на Вашата вентилационна, отоплителна и климатична инсталация е предпоставка за осигуряване както на ефективна и безаварийна работа, така и на Вашия комфорт. Нашите специалисти ще го постигнат и гарантират!

Фирма "СТС КОМФОРТ"ЕООД предоставя на своите клиенти гаранционна поддръжка, съгласно сроковете и параметрите, описани в придружаващата продукта гаранционна карта или с допълнителни гаранционни условия. Гаранционната поддръжка се отнася за дефекти, възникнали в процеса на нормална експлоатация по време на гаранционния период и не ограничава по никакъв начин действащите закони и други разпоредби в Република България.